آشنایی با هنرمندان همرکاب اسمان اسپادانا

آشنایی با هنرمندان همرکاب اسمان اسپادانا---------یکی از هنرمندان شاعری که هر هفته  در جمع همرکابان اسمان اسپادانا حضوری همیشگی و ساکت  دارند اقای کامران محمدیان شاعر گرانقدر گروه می باشند که قرار است بزودی کتاب ایشان چاپ  انتشار یابد که این موفقیت بزرگ را به ایشان تبریک می گوییم .ایشان دو تا از اشعار خود را برای همرکابان خود به گروه فرهنگی داده که تقدیم هنر دوستان عزیز می گردد.

تا که از باور عشق تو دلم سرشار است

تو گمان میکنی دست از سر تو بر دار است ؟

در تماشای تو ای مونس جان ,چشمانم

همچو یک مزرعه دار سر گندمزار است

دل من از تو نخواهد قدمی دور شدن

و همین است که از فاصله ها بیزار است

چشم بی تاب من ای عشق , همیشه هر شب

از هیاهوی غم توست اگر بیدار است

کامران  با غم عشق تو چها خواهد کرد

شاید این است که دایم دل او بیمار است .......

هی سینه خیزمی بری ام هی کلاغ پر

این رسم عاشقی است عزیزم ؟یواش تر

من دوست دارمت با چه زبانی بگویمت

ای آنکه هستی از همه خوبان تو خوبتر

حالا که من تمامی قلبم به نام توست

لطفا نرو ز شهر من خسته دورتر

از این به بعد هر چه بگویی همان کنم

من میشوم همان که تو خواهی ....سر به زیر تر

حرف دل مر بخوان ز هوای گرفته ام

من دوست دارمت از همه عالم زیادتر

این بار هم بیا و گذر کن ز کوچه ام

من منتظر نشسته ام سر کوچه کنار در ......        کامران محمدیان

گدر از هزار توی شهر- مقاله از هفته نامه اصفهان زیبا

گذر از هزار توی شهر

بنایی به نام ابن سینا

خیابان ابن سینا  حد فاصل خیابان مجلسی و میدان شهدا واقع شده است .وجه تسمیه این خیابان واقع شدن مَدرَسِ ابن  سینا در آن خیابان است .بنای تاریخی مشهور به << مَدرَسِ ابن سینا >>که در دوره سلجوقیان ساخته شده است در اصفهان ,محله در دشت ,خیابان ابن سینا , کوچه پا گلدسته , بالاتر از مدرسه شفیعه واقع شده است و در تاریخ 24 اسفند 1383خورشیدی با شماره 11555 در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است .

متفکر شرق

پورسینا یا << ابو علی سینا >> یا << ابن سینا >>, دانشمند نامدار ایرانی (416-359 هجری خورشیدی )آثار ارزشمندی در رشته های مختلف همچون پزشکی , فلسفه , علوم طبیعی , ریاضی , موسیقی و شعر از خود بر جا گذاشته است . پور سینا , سالهای پایانی عمر خود را در اصفهان به سر برد و به آموزش دانشجویان و نوشتن آثارش پرداخت .

مکان آموزشی

این مکان در حکم بزرگترین نهاد آموزشی جهان اسلام ,جایگاهی که شیخ 15 سال از عمر خود را به تدریس در آن صرف کرده و شاگردانی همچون بهمنیار و جوزجانی را پرورش داد .این مدرس نه تنها یک مکان تاریخی است بلکه نقطه ای را نشان می دهد که درآن تفکر ایرانی اسلامی شکل می گیرد .

نگارش کتاب های پزشکی و فلسفی جهان اسلام

برخی معتقدند که خانه علاُ الدوله حاکم وقت اصفهان در نزدیکی مدرسه ابن سینا بود و شیخ دانشنامه علایی را که به او تقدیم کرده در همین مدرسه نوشته است .داشنامه علایی به زبان فارسی می باشد و به علت اینکه 15 سال از عمر بزرگ علمی ابن سینا در اصفهان گذشته می توان گفت که حتی شفا و قانون نیز در این مکان به نگارش در آمده است .

بر گرفته شده از روز نامه اصفهان زیبا – ویژ ه نامه هفته ای برای اصفهان خلاق

مقالات دیگر...

وعده ما هر جمعه راس ساعت هفت صبح ضلع جنوبی پل آذر مقابل فرهنگسرای فرشچیان. برای شرکت در برنامه‌های رکابزنی تفریحی انجمن نیازی نیست که یک دوچرخه‌سوار حرفه‌ای باشید، کافیست تا در موعد مقرر با دوچرخه در محل حضور پیدا کنید. منتظر دیدار شما در جمعه این هفته هستیم.

آخرين جمعه هر ماه صرف صبحانه در كنار همركابان